De Weijer Design BNO houdt u op de hoogte

Bij De Weijer Design BNO wordt steeds nagedacht over optimalisering van de service en de actuele ontwikkelingen in het communicatievak. Lees hier onze tips en meningen.

Wat is het geheim van succes?

12 maart 2009
Onderwerp: nieuws
door

Wat is het recept? Dat vraagt iedereen zich deze tijd af. Eén ding is zeker: zichtbaarheid en herkenbaarheid zijn nu erg belangrijk en met name de kwaliteit van uw huisstijl en/of website. In een fractie van een seconde beslist een potentiële klant of hij met u in zee gaat of niet.

Een goede huisstijl of website is een superieure samenvatting van uw bedrijf. Daarnaast moeten alle uitingen een sterke uitstraling hebben naar de beoogde doelgroep(en) en commercieel overtuigen. Kortom, een goede huisstijl en/of website is werk voor vakmensen. Te vaak wordt er gekozen voor mensen die ‘het er even bij doen’. Dat geldt ook voor overige grafische vormgeving.

Goede grafische vormgeving heeft gevolgen voor de eraan gerelateerde zaken, zoals efficiëntie. De waarde van een gesprek met een goede grafisch ontwerper is dat u tot nieuwe inzichten komt. Inzicht in de wijze waarop bijvoorbeeld drukwerk ook geproduceerd kan worden. Productiemethoden of communicatiestructuren die vaak ongemerkt inefficiënt zijn geworden maar door ‘iedereen’ als vanzelfsprekend worden beschouwd, zijn met wat simpele aanpassingen opeens weer wel efficiënt en zelfs kostenbesparend.

Inzicht ook in het ontwerp- en lithoproces voorafgaand aan het drukwerk of de website. Inzicht in de wijze waarop de kennis en ervaring van een ontwerper het best benut kunnen worden. De samenwerking met een grafisch ontwerper biedt een meerwaarde voor uw bedrijf of product. Om dit (opnieuw) onder de aandacht te brengen is De Weijer Design BNO een campagne ‘Wat is het geheim van succes?’ begonnen.

De komende weken zullen op deze plaats van onze medewerkers artikelen verschijnen die steeds een onderdeel van de visuele communicatie er uitlichten en verduidelijken. Het is een service die wij willen bieden aan iedereen die onze site bezoekt en die onze relaties reeds van ons gewend zijn.

JdW