De Weijer Design BNO voor de meest efficiënte ideeën

Bij De Weijer Design BNO kunt u terecht voor conceptuele ideeën tot een gereed product. Wij bieden u het gehele spectrum aan Visuele communicatie.

Wij verdiepen ons in uw vakgebied

Strategie

Bij De Weijer Design BNO kunt u terecht voor conceptuele ideeën tot een gereed product en alles ertussenin. Wij bieden u het gehele spectrum aan visuele communicatie. Om dat te kunnen realiseren staan de beste vakmensen tot uw beschikking. Of het nu om een uitgebreid concept gaat of om een deeltaak, wij staan altijd in voor de hoogste kwaliteit. Wij zijn er trots op alle disciplines in huis te hebben. Een groot voordeel is de onderlinge communicatie, die een duidelijke meerwaarde biedt. Onze planner zorgt ervoor dat alles op tijd wordt afgeleverd. U zult ervaren dat bij ons service bovenaan staat.

Conceptueel

De Weijer Design BNO denkt conceptueel met u mee. Wij verdiepen ons in uw vakgebied om de door u gestelde doelen te behalen. Als u ons vertelt aan wie u wat wilt communiceren, zorgen wij voor de juiste (visuele) vorm. Wij hebben ervaring in marketing- en voorlichtingsconcepten en ook educatieve projecten zijn ons niet vreemd.

Wij leveren creativiteit en maatwerk

ontwerp

Ervaring in elke ontwerpdiscipline

De Weijer Design BNO beschikt over een goed uitgeruste ontwerpstudio met ervaren ontwerpers die zijn afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende kunsten. U kunt bij ons terecht voor elk denkbaar grafisch of digitaal ontwerp: Huisstijlen, brochures, CD/DVD’s, boekomslagen, bordspelen maar ook voor websites, stands of verpakkingen. Wij hebben ruime ervaring in elke ontwerpdiscipline. Onze Vormgevers DTP, die allen up-to-date grafisch geschoold zijn, zorgen ervoor dat uw ontwerp snel en vakkundig op de juiste wijze en in het juiste programma wordt opgemaakt. Hiervoor beschikken zij over de meest actuele opmaakprogramma’s.

Profesionele fotografie en beeldbewerking

beeld_foto

Eigen fotostudio

De Weijer Design BNO heeft een eigen fotostudio waar zogenaamde packshots kunnen worden vervaardigd. Tevens hebben wij fotografen en illustratoren in huis. Voor specifieke wensen beschikken wij over een breed netwerk aan fotografen en illustratoren. Wij hebben uitstekende afspraken met alle grote fotostockbureaus en zelfs een exclusieve relatie met het Imagedock / Arsis beeldarchief. Desgewenst verzorgen wij ook uw beeldresearch. Beeldbewerking behoort eveneens tot onze mogelijkheden.

Geen standaard stramienen maar websites op maat

web

Gebruiksvriendelijke sites in uw eigen huisstijl

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een eigen huisstijl is en dat uw website vaak het eerste is dat een klant te zien krijgt. Uw krijgt van ons dus geen standaard stramien maar een website op maat. Deze site moet voldoen aan alle eisen, technisch en visueel en dan ook nog makkelijk te onderhouden zijn.

Redesign websites

Design in websites heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen en vaak is het handig om eens in de paar jaar eens kritisch naar uw website te kijken. Wij kijken objectief naar uw website en komen dan met een voorstel om uw site te moderniseren zodat hij weer jaren mee kan.

Website onderhoud

Het onderhoud van een website nemen wij u graag uit handen. Maar door middel van een CMS systeem is het heel makkelijk om dit zelf te doen.

Uw product is bij ons in goede handen

productiebegeleiding

Hoge kwaliteitsnormen

De Weijer Design BNO is een full service bureau voor visuele communicatie dat u veel werk uit handen kan nemen. Wij kunnen voor u het gehele traject begeleiden van idee tot eindproduct. Wij beschikken over een breed netwerk van o.a. drukkers en andere producenten die zich kunnen meten aan onze hoge kwaliteitsnormen. Onze grafici verzorgen de kwaliteitscontrole en communicatie met deze vervaardigers van eindproducten. Een goed voorbeeld hiervan is onze huisstijlmethode of boekverzorging. Wij vertellen u er graag over in een persoonlijk gesprek. Bij ons is uw communicatie in goede handen.