De Weijer Design BNO, betrokken vakmensen

Bij De Weijer Design BNO geloven wij in een persoonlijke contacten met onze opdrachtgevers, ontdaan van elke ‘ruis’. Om die reden hebben wij geen accountmanagers in huis maar spreekt u rechtstreeks met de betrokken vakmensen.

Wij zijn de betrouwbare partner die u zoekt

Volledige dienstverlening

De Weijer Design BNO is een full-service ontwerpbureau gevestigd in het hart van ons land, in het sfeervolle pand ‘Birkstaete’ in Soest. Full-service betekent bij ons volledige dienstverlening van strategie en concept tot en met productie van o.a. catalogi, CD- en DVD-verpakkingen, boeken, huisstijlen, brochures, jaarverslagen, websites, spellen en 3-dimensionale vormgeving.

Optimale uitwerking van creatieve ideeën

Zoals de meeste grafische vormgevers beschikken wij over allermodernste Apple Macintosh werkstations en programmatuur. Bijzonder is echter dat deze stations gekoppeld zijn aan onze facilitaire afdelingen die beschikken over alle technische middelen om onze creatieve ideeën optimaal te kunnen realiseren.

Facilitaire afdelingen en uitgebreid netwerk

Naast ons foto- en illustratiearchief beschikken wij over een eigen fotostudio en webbouw-afdeling. Al het ontwerpwerk, tekst- en beeldmateriaal wordt per opdrachtgever gearchiveerd. Tevens beschikken wij over een uitgebreid netwerk van communicatiebureaus, tekstschrijvers, illustratoren, fotografen, drukkerijen en andere productiebedrijven.

In overleg met u tot het beste resultaat

Wij beschouwen een ontwerp pas geslaagd als het voldoet aan de esthetische, functionele en commerciële criteria die door ons in nauw overleg met de opdrachtgever worden vastgesteld. Kijk voor voorbeelden naar een actuele lijst van onze opdrachtgevers en uitgebreide portfolio.


Historie

De Weijer Design BNO is een ontwerpbureau met een rijke historie. Vanaf de oprichting in 1969 is de studio al meer dan vijfenveertig jaar een gevestigde naam op het gebied van grafisch ontwerp. Vanaf 1 januari 2008 draagt het ontwerpbureau de naam De Weijer Design BNO en wordt gerund door Shirley en Jan de Weijer.

BNO

De Weijer Design BNO, de toevoeging aan de naam zegt het al, is verbonden aan de Beroepsvereniging Nederlandse Ontwerpers. Op alle opdrachten die wij aanvaarden zijn de leveringsvoorwaarden van de BNO van kracht. Dit betekent voor u garanties als het gaat om kwaliteit en service. Lees meer over de BNO of download de leveringsvoorwaarden op de site van de BNO.

Samenwerking

De Weijer Design BNO realiseert veel ‘in huis’. In geval van specifieke wensen beschikken wij over een breed netwerk aan professionals, elk op hun eigen vakgebied, zoals illustratoren, fotografen, tekstbureaus en drukkers die zich kunnen meten aan onze hoge kwaliteitsnormen. Verder hebben wij goede afspraken met alle grote fotostockbureaus en zelfs een exclusieve relatie met Imagedock / Arsis beeldarchief.