De Weijer Design BNO houdt u op de hoogte

Bij De Weijer Design BNO wordt steeds nagedacht over optimalisering van de service en de actuele ontwikkelingen in het communicatievak. Lees hier onze tips en meningen.

Huisstijlbewaking

14 maart 2013
Onderwerp: ARTIKELEN, Drukwerk
door

Veel bedrijven en instellingen organiseren de inkoop van hun drukwerk tegenwoordig anders dan voorheen. Er is dan afscheid genomen van bestaande relaties met ontwerpers en drukkers en/of er is voor gekozen sommige items digitaal te laten drukken of te bestellen bij een online-drukker. Het kan ook zijn dat een inkoopafdeling is opgeheven. Veel oorzaken die ertoe kunnen leiden dat interne kennis over huisstijl(kleuren) verloren raakt.

Verloren kennis en verwaterde huisstijl
En dan heeft het bedrijf een probleem. De huisstijl wordt niet meer voldoende bewaakt en verwatert. Er verschijnen uitingen waarbij kleuren, lettertypen en uitstraling onderling van elkaar verschillen. Dit geeft een rommelige en onverzorgde indruk, een indruk die deze bedrijven niet bij hun relaties willen achterlaten.

Onze expertise helpt u
Steeds meer wordt aan ons gevraagd om hierbij te helpen. Wij hebben de expertise in huis te achterhalen wat uw oorspronkelijke huisstijl is en deze in het vervolgtraject afdoende te bewaken en te begeleiden. Mocht dit in uw bedrijf of instelling ook aan de hand zijn, schroom dan niet om ons te bellen of te mailen voor een vrijblijvend gesprek. Wij kunnen ervoor zorgen dat alles er weer uitziet zoals het bedoeld is.