De Weijer Design BNO houdt u op de hoogte

Bij De Weijer Design BNO wordt steeds nagedacht over optimalisering van de service en de actuele ontwikkelingen in het communicatievak. Lees hier onze tips en meningen.

De Weijer Communicatie van start!

16 december 2010
Onderwerp: nieuws
door

kerst cadau

Het gaat om de boodschap.

Daarom heeft De Weijer Design BNO haar expertise uitgebreid met De Weijer Communicatie, gespecialiseerd in communicatiestrategie en -ontwikkeling. Samen met u vormen wij de juiste combinatie om uw boodschap zo effectief mogelijk over te brengen.

De nauwe samenwerking tussen de twee disciplines maakt de lijnen kort en het schakelen snel. Altijd klantvriendelijk en klantgericht ervaart u dat ons geen creatieve zee te hoog is. Met vestigingen in Baarn en Noordwijk zijn wij voor onze opdrachtgevers makkelijk bereikbaar. Natuurlijk kunnen wij ook naar u toe komen.

Met onze boodschappentas hopen wij ook in het nieuwe jaar op kleurrijke en passende wijze vorm en inhoud te geven aan uw boodschap.

Jan de Weijer en Teuntje van Delft

Teuntje van Delft

Illustratie en tekst zijn afkomstig van de nieuwjaarskaart van De Weijer Design waarin De Weijer Communicatie wordt geïntroduceerd. De Weijer Communicatie staat onder de bezielende leiding van Teuntje van Delft, een welklinkende naam in het communicatievak.

De Weijer Communicatie is gevestigd aan Oegstgeesterweg 80, 2231 BA Rijnsburg. Telefoon 071 30 30 001, mail@deweijercommunicatie.nl en beschikt binnenkort over een eigen website.