De Weijer Design BNO houdt u op de hoogte

Bij De Weijer Design BNO wordt steeds nagedacht over optimalisering van de service en de actuele ontwikkelingen in het communicatievak. Lees hier onze tips en meningen.

Hart gezocht bij Pauw en Witteman

14 januari 2011
Onderwerp: nieuws
door

De auteur van het boek waarvan wij het omslag mochten ontwerpen, Pieter van de Rest, is vanavond 14 januari te gast bij Pauw en Witteman.

Pieter van de Rest beschrijft in zijn boek, Hart Gezocht. De overlevingstocht van een man die wacht op een donor, wat jarenlang ziek zijn en wachten op een donorhart doet met een gezin. Hij zocht uit wie zijn donor was. “Door intensief speurwerk (het lezen van rouwadvertenties, krantenberichten enz,) weet ik inmiddels wie mijn donor is”, aldus van de Rest.

Van de Rest werd op het hoogtepunt van zijn carrière in de reclame en marketing getroffen door een zwaar hartinfarct. Zijn leven veranderde drastisch. Hij werd fysiek beperkt in zijn doen en laten. Na tien jaar van ziekenhuisopnames en operaties was hij er zo slecht aan toe dat alleen een donorhart hem nog kan redden.

Op de dag van zijn harttransplantatie sms’t hij zijn vrienden en familie: “Het gaat gebeuren. Allen duimen. Ik hou van jullie, ook met mijn nieuwe hart.” Vanavond vertelt hij over zijn openhartige boek en natuurlijk over hoe het nu met hem gaat.

Pieter van de Rest, Hart Gezocht. De overlevingstocht van een man die wacht op een donor.
Kosmos Uitgevers.
ISBN: 978 90 215 4863 0.