De Weijer Design BNO houdt u op de hoogte

Bij De Weijer Design BNO wordt steeds nagedacht over optimalisering van de service en de actuele ontwikkelingen in het communicatievak. Lees hier onze tips en meningen.

Brand new

3 januari 2008
Onderwerp: nieuws
door

Blij en trots, trots en blij. Dat ben ik bij de presentatie van onze nieuwe naam, nieuwe huisstijl en deze nieuwe website aan het begin van dit nieuwe jaar. Blij en trots op het resultaat.

brand_new

Het is ook niet zomaar wat, een naamsverandering en een nieuwe huisstijl, maar het werd tijd.

Wij hebben het niet lichtzinnig opgepakt. Aan de naam Studio Eric Wondergem ligt veertig jaar kwalitatief hoogstaande ontwerpen ten grondslag. Een verdienste die je niet zomaar opzij schuift. Uiteindelijk lijkt het bedrijf niet meer op de Studio waar ik vijftien jaar geleden instapte en die ik tien jaar geleden overnam. Er is veel veranderd, er zijn nieuwe wegen ingeslagen en wij hebben ons zowel in de breedte als in de diepte ontwikkeld. Dat vroeg om een nieuw gezicht, een brand new gezicht. Daar is hard aan gewerkt en hier is het resultaat.

De Weijer Design BNO is onze nieuwe naam. De huisstijl symboliseert onze plaats in het proces tussen opdrachtgever en ontwerp. Wij zuigen alle informatie in ons op en verwerken het tot een ontwerp dat een blijvende indruk achterlaat. Ik ben dubbel blij met het ‘in de lucht gaan’ van deze website. Ten eerste omdat het resultaat er mag zijn en omdat het tegelijkertijd het startsein is van onze nieuwe afdeling Webbouw. Vanaf vandaag bieden wij namelijk ook webdesign en webbouw als service aan.

brand_new_t_shirtsbrand new‘Brand new’ is ons thema voor de jaarwisseling. Met de start van een ‘brand new’ jaar is ook onze brand ‘new’. Onze relaties kregen met de Kerstdagen de nieuwe huisstijl gepresenteerd in de vorm van een stijlvol t-shirt. Vraag dit t-shirt aan in uw maat en wij sturen het aan u op. (Zolang de voorraad strekt.)

Tot slot maak ik van deze gelegenheid gebruik om alle medewerkers te bedanken voor hun rol en bijdrage in onze verandering. Ik wens alle relaties van De Weijer Design BNO een voorspoedig en gezond 2008.

Jan de Weijer