De Weijer Design BNO houdt u op de hoogte

Bij De Weijer Design BNO wordt steeds nagedacht over optimalisering van de service en de actuele ontwikkelingen in het communicatievak. Lees hier onze tips en meningen.

Brand New Summer Party

12 juni 2008
Onderwerp: nieuws
door

Of hoe een frisse dag toch erg warm kan zijn

party1

We hadden nog wat te vieren. De herpositionering van ons bureau, tezamen met de naam- en huisstijlwijziging, was een feit en hoe kun je daar beter aandacht aan schenken dan door middel van een zomerfeestje op ons eigen terrein? De locatie was er klaar voor. Strak in de verf, voorbeelden van opdrachten op alle schermen en muren en met een swingende tent in de tuin konden de deuren van onze villa wijd open om onze relaties te ontvangen voor de Brand New Summer Party.

party2

Hevige regenbuien en actievoerende truckers konden de opkomst niet deren. Er kwamen veel mensen, het werd een warme dag. Begroet door een vrolijke vlinder en met een drankje in de hand kon iedere genodigde een tropische foto laten maken en kennismaken met onze medewerkers en mogelijkheden van ons bureau. Op de schermen waren voorbeelden van onze werkwijze te zien. Bijzondere aandacht werd geschonken aan de nieuwe afdelingen webdesign, webbouw en fotografie. Buiten in onze lounge-tent klonken de warme latijnse klanken van de dj en de saxofonist, waar onder het genot van een hapje en drankje de kennismaking kon worden voortgezet.

De dag kende voor mij veel warme en emotionele momenten. Nadat Eric en Iens Wondergem werden bedankt voor het leggen van de basis van het bedrijf was het tijd om alle medewerkers in het zonnetje te zetten zonder wie we dit alles niet hadden bereikt. Mijn naaste familie was aanwezig voor de familiale ondersteuning en mijn jongste zuster Teuntje verraste me met een dierbare en tastbare verbintenis met honderdvijftien jaar familiegeschiedenis. Terwijl mijn vrouw Shirley naast me stond verrichtten onze kinderen Lisette en Jan op eigen enthousiaste wijze de openingshandeling en gaven daarmee een belofte voor de toekomst. De middag werd nog erg gezellig, liep uit en ging moeiteloos en ongemerkt over in de avond.

party3

In de avond kwamen de naaste familieleden van alle medewerkers het feest meevieren. Ook de kinderen vermaakten zich prima. Ik ervoer het als zeer bijzonder toen ik van het gehele team een overzicht van de ontwikkeling van de huisstijl en een prachtig keramieken beeld van het nieuwe logo in ontvangst mocht nemen. Na het uitstekende diner dansten wij ons verder warm de nacht in.

party4

Het was een prachtige dag. Langs deze weg wil ik iedereen die ik niet persoonlijk heb kunnen bedanken hartelijk dankzeggen voor alle belangstelling, bloemen en attenties die we hebben mogen ontvangen en alle medewerkers voor hun inzet en enthousiasme. Nu zijn we pas écht begonnen…

Jan de Weijer